Reglament

1 – HORARIS:

Data: 11 de juny de 2023

Sortida:

  • Trail de Muntanya | 08:00h. Plaça de l’Església d’Isil
  • Marxa 10km | 09:00h. Plaça de l’Església d’Isil
  • Camins Kids | 09:30h. Plaça de l’Església d’Isil

L’hora màxima d’arribada serà les 14:00h.

Entrega de dorsals: Dissabte 10 de juny a la Plaça de l’Església d’Isil, o el mateix dia de la cursa de 7:30 a 8:00h. Entrega de premis a les 13.00h.

2 – CORREDORS

Cursa oberta a tothom. Places limitades a 500 corredors. Els menors de 16 anys hauran de portar una autorització escrits o venir amb els pares/mares o tutors/es alhora de recollir el dorsal. L’organització es reserva el dret de demanar el DNI a tots els participants per comprovar l’edat dels atletes.

3 – INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web incripcions.cat o presencialment durant la tarda del 10 de juny a la Plaça de l’Església d’Isil. L’import de la inscripció és de 27€ per la Trail, 20€ per la Marxa i 2€ per la Camins Kids. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització. Les inscripcions online estaran obertes fins el Divendres 9 de juny a mitjanit. En el cas de la Camins Xics, les inscripcions es tancaran dijous 8 de juny a mitjanit, i no es podran realizar presencialment durant el cap de setmana.

No garantim que el mateix dia de la cursa quedin dorsals lliures per realitzar inscripcions instants abans de l’inici d’aquesta. En cas afirmatiu el preu seria de 30€ per la trail i 23€ per la marxa. Caldrà portar l’import exacte en efectiu.

4 – RECORREGUT

La distància de la cursa és de 27 km i 10km (Trail i Marxa) per corriols tècnics tant de pujada com de baixada i amb 1200m i 400m desnivell positiu. Cal una bona condició física i tècnica (Trail)! L’itinerari estarà marcat amb cintes en tot el seu recorregut. Hi haurà avituallaments als pobles d’Àrreu, València i Borén, i a l’arribada hi haurà dinar pera tothom. El recorregut està penjat a la pàgina web i la organització es reserva el dret a fer alguna petita modificació en funció de l’estat del terreny i per motius meteorològics.

5 – IDENTIFICACIÓ

L’organització entregarà el dorsal i aquest s’haurà de col·locar a la part davantera de la samarreta de forma visible. Qui no porti el dorsal visible serà desqualificat i no optarà a cap tipus de premi. És obligatori utilitzar el xip que proporcionarà l’organització, s’ha de portar lligat a les bambes sense doblegar i s’haurà de retornar una vegada finalitzada la carrera o al control més proper en cas d’abandonament. Cada corredor només pot portar el xip que te assignat.

6 – METEOROLOGIA

El mal temps no serà obstacle per a la cel·lebració de les proves, considerem que poden ser un al·licient i un repte més a superar. Tot i això, l’organització es reserva el dret d’anul·lar-la si així ho creu convenient. El recorregut pot variar, d’acord amb els diferents Ajuntaments implicats i les condicions climatològiques.

7 – ITINERARI

La totalitat de la prova transcorre per camins, corriols i pistes forestals. La circulació de vehicles per aquestes pistes no estarà tancada. Es passa pels llocs més emblemàtics del nostre poble; respecteu la natura, no sortiu dels límits marcats i no llenceu deixalles. Incomplir les normes és motiu de desqualificació. A tot aquell qui hagi arribat però no hagi complet tot el recorregut o se li comprovin irregularitats durant la prova serà desqualificat.

8 – SERVEIS

El preu de la inscripció inclou una assegurança pel corredor/a en cas d’accident mentre aquest realitza la cursa. En el cas de la Camins Xics és obligatori disposar de la llicència tramitada de la UCEC. Hi haurà servei d’ambulància.

9 – DADES

Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE núm 298, del 14 de desembre de 1999).

10 – CATEGORIES

Trail i Marxa: femenina i masculina
Camins Xics: Des de P3 fins a Cadet

11 – PREMIS

L’entrega de premis serà a les 13:00h del migdia. Hi ha 6 premis. Seran premiats els tres primers/es de la classificació general masculina i femenina. Els premis tant per dones com per homes seran de:

 

Dones

Homes

1r

300€

300€

2n

200€

200€

3r

100€

100€

També hi haurà un obsequi per a tots els participants.

12 – DESQUALIFICACIONS

Els organitzadors estan habilitats per desqualificar als corredors per:

  • Llençar deixalles fora de les zones preparades als avituallaments. És obligació de cada participant portar les seves deixalles fins l’arribada o els avituallaments senyalats per l’organització.
  • No passar per els punts de control i sortir-se del recorregut.
  • Arribar a la plaça més tard de l’hora màxima d’arribada.

 

13 – MATERIAL OBLIGATORI

En cas de dur bastons, és obligatori que vagin amb la seva protecció de taps de goma.